Alimente care te ajută să slăbești

Exista cateva alimente pe care orice bucatarie ar trebui sa le aiba pentru ca aceste produse, pe langa faptul ca sunt foarte delicioase, ele au un rol esential in mentinerea sanatatii, dar si pentru a slabi intr-un mod eficient. Aceste alimente sunt delicioase si se gasesc peste tot, de aceea este important sa optati pentru ele, astfel incat sa va bucurati de niste parametri cat mai optimi ai sanatatii. Quinoa este o solutie foarte buna pentru persoanele care obisnuiesc sa manance o cantitate mai mare de carne, acest aliment ajutandu-va sa slabiti intr-un mod cat mai sanatos, ea fiind bogata in proteine.

Quinoa este recunsocuta pentru faptul ca in componenta sa se gasesc 9 aminoacizi esentiali si foarte necesari organismului vostru. Ea poate fi adaugata in diverse salate, dar si in risotto. Un alt aliment indragit pentru calitatile sale este nautul, el facand parte din categoria alimentelor care va ajuta sa alinati dorul de carne. Nautul este foarte satios, el fiind si bogat in proteine, iar daca va fi fiert acesta poate fi transformat foarte usor intr-un humus de cea mai buna calitate. Meiul este un aliment care poate fi benefic chiar si oamenilor, acest aliment fiind bogat in numeroase fibre, dar si vitamine, indicele glicemic fiind redus, iar curele de slabire fiind mai usor de tinut cu un astfel de aliment de o calitate buna. Chiar si cartoful dulce poate fi un aliat de incredere atunci cand se doreste o scadere in greutate, acest aliment fiind bogat in vitamina B6, dar si in betacaroten, el fiind folosit frecvent in diverse supe, dar mai poate fi si fiert sau consumat alaturi de branza dulce.

Goji va ajuta mult in diminuarea poftei de dulce, acest aliment oferindu-va sansa de a nu va ingrasa, el fiind bogat in numerosi antioxidanti foarte benefici organismului vostru, goji fiind luat sub forma de gustare, dar poate fi folosit si in salate. Chiar si nucile Caju sunt o alegere excelenta pentru silueta voastra, aceste nuci fiind foarte bogate in magneziu, dar si in calciu. Puteti sa mai tineti cont si de beneficiile pudrei de roscove.

Leave a Comment