jay cutler

Jay Cutler și secretele antrenamentului său

Jay Cutler considera ca bratele si picioarele sale sunt cele care castiga diversele competitii de culturism, iar multe persoane incearca sa afle mai multe despre antrenamentele pe care le face pentru a arata atat de bine. In majoritatea exercitiilor pe care le face, acesta obisnuieste sa execute un balans din trunchi, el ajutandu-se de inertie. Un alt lucru prin care acest culturist reuseste sa iasa in evidenta este ca el alege sa faca numai doua seturi din fiecare exercitiu, cu toate acestea, el se bucura de toate beneficiile antrenamentelor de care are parte. Pe parcursul seturilor, mai face si unele pauze pentru ca nu ii place sa-si piarda forma, pentru el, forma fiind importanta, nedorind sa-si compromita executia. Desi la prima vedere nu prea ne vine sa credem ca un Mr. Olympia si-a desconspirat acest antrenament simplu pe internet, se pare ca el este unul destul de eficient, fiind apreciat pentru modul in care lucreaza muschii.

Antrenamentul culturistului impartaseste mai multe secrete ale unui om care se antreneaza la nivel competitional, dar cu toate acestea, el pare destul de real si sincer. Pentru a-si antrena bicepsii, Jay Cutler face 2 extensii la aparatul hammer strength, 2 serii de flexii din picioare si concentrate, 3 flexii hammer si 2 serii de flexii cu bara. Tricepsul si-l antreneaza facand 2-3 seturi de extensii cu sfoara la cablu, 3-4 seturi de impingere in jos cu bara curbata, 2 seturi de flotari la paralele, 2 seturi de extensii cu un singur brat si 2 seturi skull crushers. Jay Cutler nu are un antrenament constant si nici o greutate prestabilita, el facandu-si antrenamentul cu o zi inainte si stabilindu-si ce va avea de facut bazandu-se pe feeling-ul anterior antrenamentului.

El isi face antrenamentele si dupa aglomeratia din sala, alegand mereu zona mai libera a salii. Culturistul obisnuieste sa foloseasca benzi pentru incheieturi, dar si centura atunci cand ridica greutati mai mari sau daca acestea sunt foarte solicitante. El isi infasoara mana foarte bine in jurul ganterei sau a barei, folosind o priza similara unui carlig. Antrenamentul sau este foarte cunsocut pentru eficienta sa, el fiind apreciat de multe persoane.

Leave a Comment